Pernyataan Kebijakan

Pernyataan Privasi iki nerangake praktik kita, kalebu pilihan sampeyan, babagan koleksi, panggunaan lan pambukaan informasi tartamtu, kalebu informasi pribadi, dening ALLAU TSIP IKE.

Cara komunikasi

Yen sampeyan duwe pitakon umum babagan akun sampeyan utawa cara ngubungi Bantuan Pelanggan, bukak pusat pitulung online perusahaan kita ing link kontak ing sisih ngisor www.allout.cheap . Kanggo pitakon khusus kanggo Penyataan Kebijakan iki utawa nggunakake informasi pribadhi, cookie utawa teknologi sing padha karo perusahaan kita, hubungi Pegawai Perlindhungan Data utawa Kantor Pribadi kanthi email ing [Email protected] .

Tanggung jawab kanggo ngolah informasi pribadhi yaiku ALLAUT TSIP IKE. Wigati dimangerteni, nalika hubungi kita kanggo pitulung, kita lan keamanan bisa uga kudu verifikasi identitas sadurunge kepenak sampeyan.

Koleksi informasi

Kita nampa lan nyimpen informasi babagan sampeyan, kayata:

• Informasi sing diwenehake: Kita ngumpulake informasi sing diwenehake menyang kita, kalebu:
◦ jeneng, alamat email, alamat surat utawa kode pos, cara pembayaran lan nomer telpon. Kita ngumpulake informasi iki kanthi macem-macem cara, kalebu nalika sampeyan nggunakake layanan, hubungi Layanan Pelanggan, utawa melu kampanye riset utawa pemasaran,
Yaiku informasi sing diwenehake marang sampeyan nalika ngirim review utawa menehi rating, pilihan pribadi, setelan akun (kalebu pilihan ing bagean "Akun saka situs web perusahaan), utawa informasi liyane sing diwenehake menyang kita liwat layanan utawa digunakake cara.
• Informasi sing diklumpukake kanthi otomatis: Kita ngumpulake informasi babagan sampeyan lan panggunaan layanan, komunikasi karo perusahaan lan iklan, uga informasi babagan komputer utawa piranti liyane sing digunakake kanggo ngakses layanan kasebut (kaya komputer, smartphone, tamplet). Informasi iki kalebu:
Lan bisnis ing sawijining layanan allout.cheap kayata pitakon telusuran lan tumindak nganti toko ngrampungake bathi.
Lan interaksi karo email perusahaan, push kabar lan pesen teks,
Details rincian Layanan Pelanggan, kayata tanggal, wektu lan alesan ngubungi kita, salinan obrolan lan yen ana telpon, nomer telpon lan rekaman telpon,
Συσκευ identifikasi piranti utawa identifikasi unik liyane,
◦ ID iklan, kayata piranti seluler, tablet, lan multimedia sing ngemot ID kasebut (deleng bagean "Cookies and Internet Ads" ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap),
Συσκευ fitur piranti lan piranti lunak (kayata jinis lan konfigurasi), informasi login, statistik pageview, sumber referral (e. URL referral), alamat IP (saka ngendi kita bisa ndeleng lokasi umum ), browser, lan informasi babagan log server web,
◦ informasi sing diklumpukake liwat panggunaan cookie, beacon web, lan teknologi liyane, kalebu data iklan (kayata informasi babagan kasedhiyan lan tampilan iklan, URL situs, lan tanggal lan wektu). (Deleng bagean "Cookies and Internet Ads" kanggo rincian liyane)
• Informasi saka sumber liyane: Kita uga nampa informasi saka sumber liyane. Kita nglindhungi informasi kasebut sesuai karo praktik sing diterangake ing Pernyataan Privasi iki lan watesan tambahan liyane sing diwenehake dening sumber data. Sumber iki beda-beda, lan bisa uga kalebu:
Panyedhiya layanan helpιών sing mbantu kita ngenali situs adhedhasar alamat IP kanggo ngatur layanan, nanging uga nggunakake panggunaan konsisten karo Pernyataan Privasi iki,
Affili afiliasi sing dipilih sing nyedhiyakake layanan kanggo kasedhiya ing piranti utawa kemitraan sing menehi layanan merek bermutu utawa ngatur kegiatan pemasaran bareng,
Penyedhiya layanan pembayaran ,Πληρωής, sing menehi informasi babagan cara mbayar,
Providers panyedhiya data online lan offline, saka ngendi kita nampa data demografi, basis, lan online,
◦ sumber sing kasedhiya kanggo masarakat umum, kayata database negara sing mbukak.

Panganggone informasi

Kita nggunakake informasi kanggo nyedhiyani, nganalisa, ngatur, nambah lan nggawe pribadi lan layanan pemasaran, ngolah pendaptaran, pesenan lan pembayaran, uga komunikasi karo sampeyan lan masalah liyane. Contone, kita nggunakake informasi kanggo:
• ngenalake lokasi geografis sakabehe, nyedhiyakake konten sing cocog karo lokal, nyedhiyakake restoran sing disesuaikan lan pribadi, cafe-bar, rekomendasi akomodasi sing kita yakin bakal menarik sampeyan, ngenali panyedhiya layanan Internet, lan nanggapi kanthi cepet lan efektif ing pitakon lan panjaluk,
• nyegah, ndeteksi lan neliti kegiatan sing dilarang utawa ilegal, kalebu penipuan, lan ngetrapake istilah kita (kayata nemtokake hak kanggo uji coba karo 1 euro),
• nganalisa lan ngerti pamirsa, nambah layanan (kalebu pengalaman antarmuka pangguna), lan ngoptimalake pilihan konten, algoritma saran, lan pangiriman layanan,
• komunikasi karo sampeyan babagan layanan (umpamane, liwat email, notifikasi push, olahpesen teks lan saluran olahpesen online) supaya kita bisa ngirim kabar babagan allout.cheap, rincian fitur lan konten anyar sing kasedhiya ing allout.cheap, uga nawakake khusus, promosi, lan survey konsumen, uga dhukungan kanggo panjaluk fungsional, kayata panjalukan tembung sandhi. Deleng bagean "Pilihan Sampeyan" Statement Kebijakan iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane nyetel utawa ngganti pilihan komunikasi sampeyan.
Asil legal kanggo koleksi lan panggunaan informasi pribadi sing diterangake ing Pernyataan Privasi iki gumantung marang informasi pribadhi individu lan konteks spesifik panggunaan lan koleksi. Biasane ngempalaken informasi pribadhi saka sampeyan nalika mbutuhake kanggo ngetrapake kontrak ing antarane kita (umpamane nyedhiyakake layanan kanggo kita) yen pangolahan kasebut dadi kapentingan sah perusahaan lan ora cilaka kapentingan privasi. data utawa hak dhasar lan kebebasan sampeyan (umpamane kegiatan marketing langsung perusahaan sing disenengi) utawa yen sampeyan wis menehi idin kanggo tujuan iki (contone, melu kegiatan tartamtu reaksi ing hubungan kanggo sing saka konsumen, kayata survey tartamtu lan kelompok fokus). Ing sawetara kasus, koleksi informasi pribadhi bisa dibutuhake dening hukum utawa bisa uga dibutuhake kanggo nglindhungi kepentingan penting utawa kepentingan penting pihak katelu (umpamane nyegah penipuan pembayaran utawa verifikasi identitas sampeyan). Kanggo pitakonan babagan panggunaan informasi pribadhi (kalebu dhasar legal lan mekanisme transportasi sing kita ngandelake), cookie utawa teknologi sing padha saka perusahaan kita, hubungi Pegawai Perlindhungan Data utawa Kantor Privasi kanthi email ing [Email protected]
Pambocoran informasi
Kita nyritakake informasi sampeyan kanggo tujuan khusus lan pihak katelu kayata:
• Kita nuduhake informasi karo perusahaan "ALLUT TSIP IKE" yen dibutuhake: pangolahan lan panyimpenan data, akses menyang layanan, dhukungan pelanggan, nggawe keputusan kanggo nambah layanan, pangembangan konten, uga lan kanggo tujuan liyane sing diterangake ing bagean "Panganggone Informasi" ing Pernyataan Kebijakan iki.
• Penyedia Layanan: Kita nggunakake perusahaan, agen utawa kontraktor liyane ("Penyedia Layanan") kanggo nyedhiyakake layanan kanggo kita utawa ndhukung kita nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan. Contone, kita nggunakake Panyedhiya Layanan kanggo nyedhiyakake layanan pemasaran, pariwara, komunikasi, infrastruktur lan teknologi informasi (IT), nggawe pribadi lan ngoptimalake layanan, proses kertu kredit utawa pangolahan pembayaran liyane, nyedhiyakake layanan pelanggan, koleksi utang, analisis data lan perbaikan (kalebu data interaksi pangguna karo layanan kita), lan pangolahan lan manajemen survey konsumen. Ing nyedhiyakake layanan kasebut, Panyedhiya Layanan iki bisa ngakses informasi pribadhi utawa informasi liyane. Kita ora menehi wewenang supaya nggunakake utawa nyritakake informasi pribadhi ngluwihi sing dibutuhake kanggo menehi layanan.
• Kurban Promosi: Kita bisa melu promosi utawa nawakake program peserta kanggo partisipasi ing ngendi sampeyan kudu ngumumake informasi menyang pihak katelu. Minangka bagéan saka promosi kasebut, kita bisa nyritakake jeneng lan informasi liyane sing ana hubungane karo promosi. Wigati dimangerteni manawa pihak katelu iki tanggung jawab kanggo laku privasi dhewe.
• Nglindhungi allout.cheap lan liyane: H. allout.cheap lan Penyedia Layanan bisa uga nyritakake lan digunakake informasi pribadhi lan informasi liyane yen kita utawa Penyedia Layanan kita yakin manawa pambocoran kasebut dibutuhake
(a) kanthi angger-angger, angger-angger, nerusake legal utawa panjaluk saka Penguwasa Umum,
(b) aplikasi syarat-syarat panggunaan, kalebu panyelidikan babagan pelanggaran sing ana;
(c) kanggo ndeteksi, nyegah utawa ngatasi kegiatan sing ilegal utawa ora sah (kalebu penipuan pembayaran) lan masalah keamanan utawa masalah teknis.
(d) kanggo nglindhungi hak, properti utawa keamanan allout.cheap, pangguna utawa masyarakat, kaya sing dibutuhake utawa diwenehake dening hukum.
• Transfer Bisnis: Minangka bagéan saka reorganisasi, nyusun ulang, gabung, adol utawa transfer aset liyane, kita bakal mindhah informasi, kalebu informasi pribadi, yen panampa setuju nangani informasi pribadi kanthi cara sing selaras karo Statement Kebijakan. .
Yen, nalika ngandhani informasi kasebut, kita nransfer informasi pribadi menyang negara ing njaba Wilayah Ekonomi Eropa lan wilayah liyane kanthi hukum pangayoman data sing komprehensif, kita bakal njamin transfer informasi selaras karo Pambiji Privasi iki lan hukum perlindungan data sing ditrapake.
Sampeyan uga bisa milih kanggo mbukak informasi ing cara ing ngisor iki:
• nalika nggunakake layanan allout.cheap, sampeyan bakal bisa ngirim review utawa informasi liyane, saengga informasi sing diungkapake bisa digunakake dening pihak katelu,
• sawetara bagean layanan kita bisa duwe alat sing menehi pilihan kanggo nuduhake informasi liwat email, pesen teks, lan aplikasi sosial utawa liyane sing nggunakake klien lan aplikasi piranti pinter,
• liwat tambahan media sosial lan teknologi sing padha sing ngidini sampeyan nuduhake informasi.
Plugin jaringan sosial lan aplikasi dikontrol dening jaringan sosial dhewe lan tundhuk karo syarat-syarat panggunaan lan kabijakan privasi jaringan sing relevan.
Akses akun lan profil
Kanggo akses gampang menyang akun, sampeyan bisa nggunakake fitur "Elingi piranti iki" sawise sampeyan mlebu menyang app utawa situs web. Fitur iki adhedhasar teknologi sing ngidini kita menehi akses cepet menyang akun lan ngatur layanan kasebut allout.cheap tanpa kudu ngetik tembung sandhi utawa ID pangguna liyane saben sampeyan bali menyang layanan saka aplikasi utawa browser sampeyan.
Kanggo mbusak akses akun allout.cheap saka piranti sampeyan:
Saben pangguna duwe hak kanggo ngganti siji (1) piranti sapisan saben wulan kanggo masalah keamanan akun pinjaman sing aman.
Yen sampeyan adol utawa mulihake komputer utawa piranti sing didhukung allout.cheap, sampeyan kudu medhot lan mateni piranti sadurunge adol utawa bali. Yen sampeyan ora peduli keamanan tembung sandhi utawa piranti sampeyan, utawa yen sampeyan ora mlebu utawa mateni piranti, pangguna mengko bisa entuk akses menyang akun, kalebu informasi pribadi.
Yen sampeyan nuduhake utawa digunakake ngidini pihak katelu menyang akun, bisa ndeleng informasi sampeyan (kalebu, ing sawetara kasus, informasi pribadhi), kayata riwayat sejarah, rating, review lan informasi akun sampeyan (kalebu alamat email utawa informasi liyane ing wilayah "Akun" situs iki).

Pilihan sampeyan

Pesen email lan teks. Yen sampeyan ora kepengin nampa pesen komunikasi sing spesifik saka kita liwat email utawa pesen teks, bukak pilihan "Hubungi Setting" ing bagean "Akun" situs web perusahaan lan pilih informasi iki kanggo kita nampa buletin . Elinga yen ora bisa mbusak pesen nganyari saka kita kanggo mail sing gegandhengan karo layanan, kayata transaksi sing ana gandhengane karo akun sampeyan.
Kabar push. Sampeyan bisa milih kanggo nampa kabar push ing ponsel sampeyan allout.cheap. Yen sampeyan mutusake manawa sampeyan ora pengin nampa kabar kasebut, sampeyan bisa mateni setelan setelan ponsel sampeyan.
Iklan sing Diangkah. Iklan sing diangkah yaiku iklan online sing cocog karo kapentingan potensial sampeyan adhedhasar panggunaan macem-macem aplikasi lan situs web ing Internet. Yen sampeyan nggunakake browser, kita bisa nggunakake cookie lan situs web kanggo ngumpulake informasi kanggo nemtokake kapentingan sampeyan. Yen sampeyan nggunakake piranti seluler, tablet, utawa piranti media sing ngemot ID iklan, kita bisa nggunakake ID iki kanggo ngenali kapentingan sampeyan. Kanggo pilihan sampeyan ing target iklan allout.cheap , waca "Cookies and Internet Ads" (ing ngisor iki).

Informasi lan hak sampeyan

Sampeyan bisa njaluk akses menyang informasi pribadi, utawa mbenerake utawa nganyari informasi pribadhi sing durung dianyari.
Iki bisa ditindakake kanthi gampang saka bagean "Akun" ing situs web, ing ngendi sampeyan bisa ngakses sawetara informasi babagan akun lan nganyari, kalebu informasi kontak, informasi pembayaran. allout.cheap lan sawetara informasi sing relevan babagan akun (kayata konten sing wis ditonton lan dirating lan dideleng). Sampeyan kudu mlebu kanggo ngakses bagean "Akun". Sampeyan uga bisa njaluk supaya kita ngilangi informasi pribadhi sing duweni.
Kanggo pitakon utawa yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan praktik privasi perusahaan, hubungi kita liwat tautan "Hubungi" ing kabeh kaca situs web. allout.cheap ing ngisor. Kita nanggapi kabeh panjaluk sing ditampa saka pangguna sing pengin nggunakake hak perlindungan data miturut hukum perlindungan data sing ditrapake. Uga deleng bagean "Pilihan Sampeyan" Penyataan Privasi iki kanggo opsi liyane babagan informasi.
Sampeyan bisa uga mbantah kanggo ngolah informasi pribadhi, njaluk supaya watesan babagan informasi pribadhi, utawa njaluk portabilitas informasi pribadi. Yen kita wis nglumpukake lan ngolah informasi pribadhi kanthi idin sampeyan, sampeyan bisa mbatalake idin sampeyan kapan wae. Pembatalan idin ora mengaruhi legalitas pangolahan sing ditindakake sadurunge mbatalake, utawa uga ngolah informasi pribadhi kanthi cara legal liyane kajaba idin. Sampeyan duwe hak mréntahaké kanggo panguwasa pangayoman data babagan koleksi lan panggunaan informasi pribadi dening perusahaan. Fasilitas utama kita ing Uni Eropa ana ing Yunani.
Kita bisa uga njaga informasi kaya sing dibutuhake utawa diwenehake dening hukum lan peraturan sing ditrapake, mis. ing konteks kanggo milih pilihan sampeyan, kanggo tujuan tagihan utawa ngrekam, lan kanggo tujuan sing diterangake ing Pernyataan Kebijakan iki. Kita njupuk langkah sing cukup kanggo ngancurake utawa nginep informasi pribadhi kanthi aman nalika ora dibutuhake maneh.

Keamanan

Kita njupuk langkah administratif, wajar, fisik lan manajemen sing cukup kanggo nglindhungi informasi pribadhi saka mundhut, nyolong lan akses sing ora sah, panggunaan lan modifikasi. Langkah kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake level keamanan sing cocog karo risiko ngolah informasi pribadi.
Situs web, platform lan aplikasi liyane
Layanan allout.cheap bisa diwenehake liwat platform pihak katelu utawa ngemot situs sing ngatur situs pihak katelu sing kabijakan babagan manajemen informasi bisa beda karo kita dhewe. Contone, sampeyan bisa uga duwe akses menyang layanan kasebut allout.cheapsaka smartphone sampeyan menyang toko afiliasi - gunakake layanan aplikasi perusahaan afiliasi karo peta.
Situs lan platform kasebut duwe kabijakan privasi utawa data, data privasi, label lan label panggunaan sing kapisah lan independen sing disaranake supaya maca kanthi ati-ati.

Bocah-bocah

Kanggo langganan layanan apa wae eatout.cheap, drinkout.cheap, stayout.cheap, allout.cheaputawa kombinasi apa wae, sampeyan kudu dadi 18 taun utawa luwih lawas. Ing sawetara yurisdiksi, umur legal bisa uga luwih saka 18 taun, dadi sampeyan kudu wis tekan umur sing relevan supaya dadi anggota.
Owah-owahan ing Pernyataan Kebijakan iki
Pernyataan Kebijakan iki bakal dianyari saben wektu kanggo ketemu syarat-syarat legal, peraturan utawa operasional. Kita bakal ngandhani sampeyan babagan pangowahan kasebut (kalebu tanggal sing efektif) sesuai karo hukum. Terus nggunakake layanan allout.cheap sawise mlebu saka pengaruh nganyari kasebut bakal dadi pangenalan lan (yen cocog) nampa pangowahan kasebut. Yen sampeyan ora ngakoni utawa nate nganyari babagan Pernyataan Privasi iki, sampeyan bisa mbatalake panggunaan Layanan iki allout.cheap. Kanggo ndeleng tanggal nganyari pungkasan Pernyataan Kebijakan iki, deleng bagean "Latest Update" ing ngisor iki.

Dianyari pungkasan: 24August 2018