Platform anyar GRATIS sampeyan, sajrone jam, dina utawa wulan kosong!

Mung pilih jinis diskon kanggo anggota kita 50% utawa 1 + 1!

Nawakake panganan, omben-omben, kopi, akomodasi

pangan nawakake akomodasi nawakake

Ngetik informasi bisnis, foto, lan saringan tawaran.

bisnis anyar

Setel tanggal tawaran bisnis.

bisnis anyar

Dikontrol dening aplikasi anggota aktif.

bisnis anyar

Nambah bisnis ing dina kosong.

pangan nawakake akomodasi nawakake

Isi lapangan kanthi informasi, saringan lan foto sampeyan, gumantung karo jinis tawaran, sawise ndeleng pratinjau dhaptar sampeyan, konfirmasi lan ngenteni persetujuan kita sajrone 24 jam kanggo nerusake langkah pungkasan sampeyan. Setel tanggal tawaran.

Yen sampeyan pengin tetep nawakake kanggo anggota kita, sampeyan ora butuh luwih akeh tinimbang sampeyan minangka tanggalan asli sing wis disetel ing kabeh dina.

Sadurunge
Sabanjure
bisnis anyar

Sawise konfirmasi saka kita, bukak MENOU: KANGGO

Kasedhiya tawaran kanggo panganan, minuman - kafe lan akomodasi disetel ing tombol Tanggalan Booking Tahan-ngombe -> Tanggalan ing ngendi sampeyan bakal nemokake tanggalan kasedhiyan Kurban sing wis digawe kanggo sampeyan.

- Owahi pirang-pirang tanggal kanthi klik siji.

Fitur iki bakal ngirit ewu klik mouse! Pilih sawetara tanggal lan status sing pengin ditrapake, klik, banjur pilih!

eatout
drinkout
stayout
Sadurunge
Sabanjure
bisnis anyar

Konfirmasi anggota kita wis rampung liwat situs web utawa aplikasi kita nalika teka ing situs sampeyan.

Ing menu anggota, ana tombol sing katon ING anggota aktif lan nulis "Konfirmasi Anggota".

Takon anggota kasebut kanggo mencet lan priksa manawa paling ora ana anggota layanan sampeyan.

Ana tanggal lan wektu kanggo nyegah penipuan.

Sadurunge
Sabanjure
Timnya allout.cheap dikirim dhukungan sampeyan ing jaman sing angel iki kanggo kabeh, nanging luwih sampeyan minangka sektor sing diserang dening pandemi COVID -19.
Η BAGONG platform kasebut allout.cheap, samesthine bakal menehi impetus menyang jagad sawise pungkasan karangan, kanthi masalah finansial sing timbul nganti saiki ing kabeh wong, ing lapangan panganan, ngombe, kopi lan akomodasi ing njaba maneh.
Kabeh wong duwe hak kanggo ndhaptar dadi anggota sapisan allout.cheap FREE kanggo 30 HARI.
PELUANG KANGGO KOMPUTER
Siji-sijine kewajiban sampeyan yaiku menehi anggota kanggo rega paling apik ing internet saka platform liyane sing entuk rega nganti 20% rega nalika ora ngetrapake apa wae ing kasus sektor akomodasi, utawa 50% utawa 1 + 1 ing kasus pangan lan / utawa ngombe - kopi.
Gunakake platform kanggo ndhaptar informasi bisnis lan ngontrol lengkap diary distribusi bidaan, FREE CHARGE.
Sampeyan bisa milih kanggo nawakake omben lan / utawa kopi lan / utawa botol lan / utawa panganan lan / utawa akomodasi!
Sawetara "alat" kanggo promosi bisnis sing ditawakake platform anyar yaiku:
• Gratis perusahaan gratis karo foto lan video.
• Layanan rute gratis menyang alamat bisnis.
• Gratis tanggalan kasedhiyan gratis.
• Kita ora ngontrol pembayaran amarga ora ngisi tarif.
• Sistem olahpesen langsung
• Presensi ing media sosial dheweke allout.cheap
Miwiti ndhaptar bisnis sampeyan dhewe lan sampeyan bakal mbukak lawang kanggo pelanggan saka kabeh ndonya, turis lan warga lokal amarga layanan kabeh iku global lan aplikasi kanggo pelanggan ing saben pojok jagad iki, ing endi ana perusahaan mitra.
Saiki sampeyan duwe kabeh ing tangan sampeyan.
Layanan kanggo perusahaan sing dikirimake gratis.
Pendhaftaran perusahaan digawe mung dening pelanggan.
Sugeng rawuh!
bisnis anyar

Nawakake panganan, omben-omben, kopi, akomodasi

  • Profil bisnis lengkap
  • Photos of the place
  • Rute
  • Promosi ing platform media sosial
  • Sistem Olahpesen Cepet (stayout)