Negara
Jinis tawaran
Kategori tawaran
Telpon kanggo leladen
Ora Ana
Jadwal karya saiki ora kasedhiya
  • Monday

    6:00 - 11:45

  • Selasa

    N / A

  • Wednesday

    N / A

  • Thursday

    N / A

  • Ana

    N / A

  • Ana

    N / A

  • Sunday

    N / A

  • 24/09/2020 5:42 am wektu lokal

Lokasi

Aristotle Sawah, New Propontis 630 80, Yunani

Tindakake kita
Katrangan

Kemah Aigeas ing Halkidiki, wis mesthi diatur kanthi lengkap babagan keamanan lan layanan nalika ngoperasikake kafe, restoran, pasar mini lan kolam renang.

1-to-1,70 Depth Camping Pool mbukak saben dina wiwit ing 11,30 esuk nganti 20,00 sore. Liwat operasi kolam renang, ana njaga olahraga sing dilatih sing cocog kanggo ngawasi para perenang (enom lan tuwa), uga kolam renang bocah kanggo kanca cilik.
Minangka sepisanan katon kaya kolam renang konvensional, nanging nyatane pancen organik, mlaku ing sistem sing paling anyar, nawakake nglangi ing banyu sing bening saka kristal.
Seneng wektu istirahat sing ditawakake area kolam renang Aegean kanthi menehi sisa.

Seneng mangan utawa nedha bengi ing wilayah sing cerah lan nyenengake sing nyawang kolam renang lan segara.
Wiwitane sore senengake ouzo karo rempah-rempah, utawa bir es.
The Camping Aigeas Restaurant wis entuk penghargaan ewu tamu amarga nggabungake layanan sing ramah, kualitas apik lan rega terjangkau!

Saben dina sawise 18: 00 kita nyiyapake pizza Italia sing enak, kanthi rong ukuran kanthi macem-macem rasa.

Bersantai nalika menikmati kopi sing disenengi, bir es, mangan cemilan nalika ngladeni roti panggang, roti lapis klub, utawa nikmati koktail ing Pool Bar ing kolam renang. wit kurma sing dhuwur, cahya sing tepat lan musik latar sing dipilih kanthi ati-ati bakal nambah sentuhan liyane ing liburan Aigeas sampeyan.

Pantai ing ngarepe camping. Wedhi sing cetha, perairan cethek nggawe pesisir ing Aigeas Camping sing cocog kanggo bocah cilik lan kulawarga. Pante iki duwe voli pantai, bal-balan pantai uga payung karo srengenge santai ing ngendi sampeyan bisa srengenge nalika seneng nggunakake kopi utawa koktail sing dipilih.

Siji layanan liyane Camping Aegean, taman permainan, kanggo kanca cilik, sing bisa digunakake dening bocah-bocah nganti umur 12 taun nalika sampeyan lagi santai nalika menikmati minuman sing nyegerake utawa ngrasakake salah sawijining sajian sing enak, tanpa duwe konsep anak sampeyan .. Papan dolanan mbukak awan.

Panjaluk stiker anak sampeyan saka staf kita lan game kasebut ora mandheg.

Camping Aigeas uga ngatur pesta lan ulang tahun bocah-bocah!

Tetep online lan liburan, kanthi Internet kanthi gratis, ing toko, uga ing kamping.

Nyuwun sandhi saka Reception.

We ngenteni sampeyan njaluk ngerti lokasi kita, kanthi seneng ngladeni sampeyan lan dadi perusahaan.

Berkhemah Aigeas, Nea Kallikratia Halkidiki

Video
Kasedhiya tawaran
Kasedhiya
Ora kasedhiya
Kasedhiya nganti jam 12:00
Kasedhiya sawise jam 12:00
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
mood_bad
  • Ora ana komentar.
  • Tambah review