Negara
Jinis tawaran
Kategori tawaran
Telpon kanggo leladen
Lokasi

L. Ampatzoglou 32, Nea Kallikratia 630 80, Yunani

Tindakake kita
Katrangan

Kafe Pizza Bar

Kasedhiya tawaran
Kasedhiya
Ora kasedhiya
Kasedhiya nganti jam 12:00
Kasedhiya sawise jam 12:00
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  • xrusagavezou
    29/05/2020 ing 7:18 π

    Apik banget !!!!

    Panganan

    Layanan

    Lingkungan

    Layanan eatout

Tambah review