Rega / wengi

115

Kasedhiya tawaran
Kasedhiya
Ora kasedhiya
Kasedhiya nganti jam 12:00
Kasedhiya sawise jam 12:00
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Informasi akomodasi
  • Ngaso

    8

  • Kamar

    3

  • Katon pindho

    3

  • Area m²

    130

  • Jedhing

    1

  • Sofa

    1

  • Pawon

    1

Description

Apartemen wis direnovasi maneh tanggal 19 Nopember, wis 3 kamar turu, kamar bocah, ruang tamu karo 50ara Smart TV (Netflix), pawon, kamar panedhaan lan jedhing. Parkir lan WiFi. Dununge ana ing jejere taman lan 900 meter adoh. saka tengah. Ing apartemen wis direnovasi kanthi lengkap ing tanggal 19 November, ana 3 kamar turu, kamar bocah, ruang tamu kanthi 50s Smart TV (Netflix), pawon lan kamar mandi. Uga parkir lan Wi-Fi. Dumunung ing cedhak taman lan 900m saka pusat.

Lokasi

Uga Sarantaporou &, Serres 621 24, Yunani

kategori
situs

https://grand-lux-apartment.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

mood_bad
  • Ora ana komentar.
  • Tambah review

    Sampeyan Bisa uga Tertarik Ing