Entuk nganti 60% saben didol

... saka situs, blog, media sosial lan kepenak sofa sampeyan kanthi pitulung!

Nggawe dhuwit kanthi promosi layanan favorit!

Yen sampeyan melu program afiliasi kanthi sukses, kita bakal menehi sampeyan spanduk lan link teks sing diwenehake ing situs sampeyan.

Yen pangguna ngeklik salah sawijining tautan, bakal digawa menyang situs lan kegiatan sing dipantau dening piranti lunak afiliasi.

Sampeyan bakal entuk komisi adhedhasar jinis komisi sampeyan. Program kita gratis kanggo melu, gampang mlebu lan ora mbutuhake kawruh teknis.

Komisi tertinggi%

Mitra kita pengin golek dhuwit saliyane dhuwit saku!

Pramila kita nawakake tarif komisi paling dhuwur saka perusahaan apa wae ing internet. Kabeh afiliasi kita nampa nganti 60% saben sale, sing meh tikel standar industri.

Pasokan Ambalan

Ora kaya akeh perusahaan liyane, kita uga mbayar komisi kanggo nganyari maneh taunan. Iki tegese sampeyan bakal terus golek dhuwit ing taun kapindho amarga para pelanggan mbayar ragad pembaruan taunan kanggo terus nggunakake layanan apik tenan.

Tingkat tarif komisi

afiliasi-landing

0 € - 1.000 € 30%

1.001 € - 2.000 € 35%

2.001 € - 4.000 € 40%

4.001 € - 10.000 € 45%

10.001 € - 20.000 € 50%

20.001 € - 50.000 € 55%

50.001 € + 60%