Cookies lan iklan Internet

Kita lan Panyedhiya Layanan nggunakake cookie lan teknologi liyane (kayata situs web), uga ID iklan, amarga macem-macem alasan. Contone, kita nggunakake teknologi kasebut kanggo nggampangake akses menyang layanan kanthi nyimpen informasi supaya ora dibutuhake saben sampeyan bali, nanging uga kanggo nyedhiyakake lan nganalisa layanan kita. Kita uga nggunakake cookie lan ID iklan kanggo sinau luwih lengkap babagan pangguna lan kapentingan sing cocog, uga nyedhiyakake lan ngatur kegiatan marketing lan pariwara. Kita pengin sampeyan ngerti babagan nggunakake teknologi kasebut dening kita, lan mula bagean iki nerangake babagan jinis teknologi sing digunakake, kepiye cara, lan pilihan sampeyan kanggo nggunakake.

Katentuan Pangginaan supados langkung Panggunaan, ngatur panggunaan layanan kita. Ing Katentuan Pangginaan supados langkung Panggunaan, minangka "layanan" allout.cheap"," Layanan "utawa" layanan "tegese layanan pribadi sing diwenehake allout.cheap amarga nemokake konten lan diskon 50% ing akun anggota, kalebu kabeh fitur lan fitur, saran lan tinjauan saka antarmuka situs web lan pangguna, uga kabeh konten lan piranti lunak sing ana gandhengane karo layanan kita.

samsung

1. Apa sing dadi cookie?
Cookie minangka file data cilik sing biasane disimpen ing piranti nalika browsing lan nggunakake situs web lan layanan online. Kabeh digunakake digunakake kanggo ngoperasikake utawa ngoperasikake situs web kanthi luwih efisien, uga kanggo menehi informasi sing nglaporake lan nyengkuyung kustomisasi layanan utawa iklan.
Cookie ora mung jinis teknologi sing mbisakake fitur iki. Kita uga nggunakake jinis teknologi sing padha. Deleng ing ngisor iki kanggo informasi lan conto liyane.
2. Apa ID iklan?
ID iklan padha karo cookie lan disertakake ing piranti lan tablet sing akeh (kayata "Identifier for Advertisers" (utawa IDFA) ing piranti Apple iOS lan "Google Advertising ID" ing piranti Android) lan ing sawetara piranti multimedia. Kaya cookie, ID iklan digunakake kanggo nampilake iklan online sing luwih relevan.
3. Napa nggunakake cookie lan ID iklan allout.cheap;
Cookie Pancen Cookies sing dibutuhake: cookie iki penting banget kanggo nyedhiyakake situs web utawa layanan online. Contone, kita lan Panyedhiya Layanan bisa nggunakake cookie kasebut kanggo verifikasi lan ngenali anggota nalika nggunakake situs web lan aplikasi kanggo menehi layanan. Dheweke uga mbantu kita ngetrapake Ketentuan Penggunaan, nyegah penipuan lan njaga keamanan layanan kita.
Cookies Kinerja cookie lan fungsional: cookie iki ora perlu, nanging mbantu kita nggawe pribadi lan nambah pengalaman online ing allout.cheap. Contone, dheweke mbantu kita nyimpen pilihan sampeyan supaya sampeyan ora kudu ngetik informasi sing wis sampeyan lebokake (umpamane, nalika mlebu dadi anggota). Kita uga nggunakake cookie kasebut kanggo ngumpulake informasi (kayata kaca populer, tingkat konversi, pola tampilan, klik link, lan informasi liyane) babagan nggunakake layanan kasebut allout.cheap saka para pengunjung supaya bisa nambah lan nggawe pribadi situs web lan layanan, uga nganakake survey pasar. Mbusak cookie saka jinis kasebut bisa nyebabake fungsi layanan kita sing winates.
4. Kita bisa nggunakake iki lan macem-macem teknologi liyane kanggo tujuan sing padha karo cookie, kayata ngetrapake istilah, nyegah penipuan lan nganalisa panggunaan layanan kasebut. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem opsi sing ana hubungane karo teknologi kasebut. Contone, sawetara browser sing populer ngidini sampeyan mbusak item sing disimpen ing browser, biasane saka setelan utawa pilihan. Deleng mode bantuan utawa dhukungan browser sampeyan kanggo rincian liyane

Dianyari pungkasan: 24August 2018