Kepiye carane kerjane allout.cheap ;

  1. Dadi anggota.
  2. Sampeyan wis mlebu.
  3. Ana tombol ing menu sampeyan sing ujar "Konfirmasi Anggota".
  4. Pencet tombol kasebut lan tunjukake staf nalika entuk rincian layanan sampeyan.
  5. Sampeyan mbayar 50% utawa 1 + 1 gumantung saka layanan sing sampeyan lan apa sing nawakake toko / akomodasi.

* Mung siji anggota aktif sing duwe tombol konfirmasi ing menu kasebut.

Temokake carane
kabeh metu murah

Penjelasan Ikon

Temokake carane
Temokake carane

Jumlah maksimal wong saben anggota.

(2,4,6,8,10,12, Tanpa wates)

Temokake carane

Toko diskon anggota 50% kanggo kategori sing diduweni.

Temokake carane

Toko diskon anggota 1 + 1 saka produk sing padha ing kategori kasebut.

(yen beda regane 2 produk kasebut, sampeyan mbayar paling larang).

Temokake carane

Pesenan telpon wajib.

Temokake carane

Pesenan telpon ora wajib.

Temokake carane
Temokake carane

Penawaran ditrapake kanggo panganan.

(kayata restoran, warung, lsp.)

Temokake carane

Penawaran ditrapake kanggo permen.

(kayata toko jajanan)

Temokake carane

Penawaran ditrapake kanggo krim es.

(kayata toko es krim)

Temokake carane

* PERHATIAN * - Toko duwe hak kanggo ngilangi botol kayata banyu, omben-omben alus, jus, tèh, minuman energi, bir.

Temokake carane

Nawar ditrapake kanggo kopi.

(kayata kafe, toko jajanan, lan sapiturute)

Temokake carane

Penawaran ditrapake kanggo ngombe.

(kayata kafe, bar, klub, lsp)

Temokake carane

Penawaran sah ing botol minuman.

(kayata kafe, bar, klub, lsp)

Temokake carane
Temokake carane

Jumlah kasedhiyan kapasitas akomodasi lan daya bid saben anggota.

Temokake carane

Area nyewa ing m².

Temokake carane

Jumlah kamar sing disewa.

Temokake carane

Jumlah adus sing disewa.

Temokake carane

Jumlah kasur sing bakal disewakake.

Temokake carane

Jumlah kasur dobel.

Temokake carane

Cacahe sofas sing disewa.

Temokake carane

Jumlah kamar pawon sing disewa.

Pitakon Asring

Ing allout.cheap minangka klub panganan, minuman, kopi lan akomodasi pertama ing Yunani kanggo nawakake diskon para pelanggan ing ewu restoran, kafe, bar lan panginepan ing Yunani 50%, kanthi bantuan toko afiliasi - akomodasi.

1. Temokake restoran, cafe-bar, klub utawa akomodasi sing dikarepake miturut kritéria sampeyan.
2. Gawe pesenan telpon ing ngendi iki prelu supaya ora nunggu utawa ngrampungake akomodasi ing toko, nyatakake allout.cheap .
3. Sampeyan seneng ngombe - kopi utawa tetep sampeyan karo kanca-kanca lan sawise anggota aktif wis dikonfirmasi liwat aplikasi utawa situs web, ing toko dening staf nalika tekan, sampeyan nampa akun akhir 50 % panganan ora kalebu omben-omben utawa layanan sing cocog. Sampeyan ngevaluasi layanan kasebut kanthi lintang lan sampeyan ndeleng jumlah total sing wis disimpen.

Ya sampeyan bisa. Kita saranake kanthi tliti mriksa SEMUA karo toko ing kaca amarga ana pengecualian ing toko.

Jumlah maksimal wong sing diidini kasedhiya kanggo alasan iki. Ing kasus luwih saka wong, restoran ora dibutuhake kanggo menehi diskon.

Ing eatout.cheap minangka klub panganan pertama ing Yunani sing nawakake pelanggan ewu restoran ing Yunani 50% babagan panganan sing bakal mangan EXCLUSIVELY ing tagihan akhir.

Η allout.cheap setuju karo afiliasi kita yen yen pengin nutup toko utawa ora pengin kolaborasi karo kita, dheweke bakal ngandhani yen bisa ngilangi langsung saka katalog. Yen ora kelakon, kita bakal seneng supaya bisa ngerti liwat kaca kasebut kanthi ngeklik tombol "Toko Laporan".

Temokake carane

Diskon ditrapake ON mung kanggo ruang restoran - kopi.

Ora! Ora ana watesan menu lan jumlahe!

PERHATIAN * Keistimewaan klub CANNOT digabungake karo promosi toko liyane.

Tujuane allout.cheap yaiku nggawe mangan, ngombe, kopi lan tetep ing njaba luwih gampang diakses.

Dadi layanan iki kalebu sawetara wong sing diarani "win-win", tegese loro-lorone anggota lan toko padha entuk.

Anggota saiki bisa metu luwih asring sawise krisis nyebabake mbuwang hiburan kanggo hiburan, uga kapenuhan toko ing saben dinane lan pariwara gratis ing wektu sing padha, nanging sing paling penting kita ora entuk tarif kaya akun liyane.

Umume toko kasedhiya kabeh minggu kanggo anggotane allout.cheap.

Nanging, saben toko duwe hak kanggo ngilangi Jumuah lan / utawa Setu lan / utawa dina Minggu, ing wulan wulan Desember uga preian umum. Disaranake sampeyan mriksa kaca ing toko yen pengecualian kasebut didaftar.

Ing allout.cheap Kita wis ngarahake tabungan nyata wiwit wiwitan lan ngerti yen sampeyan bakal tresna minangka ide - service.

We nawakake wektu nyoba kanggo nemokake karo perusahaan tanpa risiko lan terus nganggo paket sing nutupi sampeyan.

Oalah, ora ana KOMITMEN saka sampeyan lan sampeyan bisa nerusake kapan sampeyan pengin.

Sawise pungkasan wulan uji coba kanthi 1 €, kebijakan rega ditrapake kanggo paket sing dipilih kanggo lengganan yaiku:

BULANAN

Layanan 1 saka 3, mung 6,99 € / wulan.

Layanan 2 saka 3, mung 10,99 € / wulan.

Layanan 3 saka 3 (allout.cheap), mung 12,99 € / wulan.

ANSUAL

Layanan 1 saka 3, mung 59,90 € / taun.

Layanan 2 saka 3, mung 99,80 € / taun.

Layanan 3 saka 3 (allout.cheap), mung 119,90 € / taun.

* Harga ora kalebu pajak. *

Apik banget, kita kudu nuduhake lan mesthi mbayar setengah kanggo panganan, ngombe, kopi lan akomodasi minangka salah sawijining. Dadi minangka bagean saka pariwara kita, sampeyan wis nggawe cara sing bisa migunani kanggo sampeyan supaya saben wong miwiti paket bulanan utawa tahunan saka sampeyan utawa toko afiliasi, lan sampeyan lan kanca entuk Kupon bulanan, kanggo nganyari maneh kanthi ngrampungake nganyari maneh sasi pacoban kanca.

Kepiye carane dadi anggota?

Sampeyan bisa miwiti minangka anggota layanan lan nampa 50% utawa 1 + 1 ing perusahaan afiliasi kita kanthi nyoba 1 wulan kanggo 1 € lan terus nganggo paket sing sampeyan pilih, ing syarat-syarat kombinasi layanan lan watesan wektu (Saben wulan Tahunan).

  • Menyang menu banjur pencet tombol abu-abu sing ujar "Coba saiki".

  • Pilih saka paket kita, sing paling cocog karo sampeyan.

  • Bayar 1 € sak wulan banjur terus kanthi otomatis menyang paket sing dipilih.

Temokake carane

Kepiye cara menehi langgananku?

Gawe GIFT asli lan asli!

Yen, contone, wong tuwa pengin menehi anak lanang lan ngatur langganane, utawa menehi langganan ulang tahun, klik ing menu:

Temokake carane

Pilih paket sing dikepengini banjur "Hadiah kanggo 1 utawa luwih wong".

Mung nambah alamat email panampa!

Sampurna, ta?

Panampa panampa

Sawise langganan dituku, sistem kasebut nunjuk panampa ing toko kita. Akun digawe kanthi otomatis.

Email dikirim menyang panampa kanggo menehi kabar babagan hadiah kasebut lan supaya dheweke mlebu menyang toko.

Nalika diakoni, panampa nampa proses boarding kanggo nemtokake rincian akune.

Manajemen langganan sendhi

Temokake carane

Panampa lan panuku tuku hadiah lengganan bisa nundha utawa mbatalake langganan, ndeleng rincian langganan lan pesenan nganyari maneh liwat kaca "Akun Kula" ing toko, utawa ngganti alamat kirim.

Iki ngidini klien kita ngatur dhiri langganan.

Privasi Customer

Nalika nuduhake data ing antarane wong loro, penting kanggo njaga informasi sensitif saka pelanggan. Pramila Gifting mutusake milih apa sing kudu lan ora kudu dituduhake karo panampa. Contone, panampa ora bisa ndeleng tatanan langganan asli, mesthekake yen ora bisa ndeleng barang sing dituku kanthi langganan kasebut.

Temokake carane

Kepiye carane njaluk langganan hadiah?

Layanan iki ngidini pangguna nemokake cara sing nyenengake kanggo njaluk hadiah saka kanca kanthi mail.

Tuku kanggo kula
Sadurunge
Sabanjure

Kepiye carane bisa ngirit dhuwit?

Saben anggota aktif salah sawijining layanan bisa nemokake tombol "Dompet" ing menu

Temokake carane

sing klik kanggo nambah utawa nuduhake, yen pengin, nalika dheweke wis disimpen, pira dhuwit lan layanan apa.

Kepiye cara entuk langgananku?

GAMPANG ASSISTANS

Kanggo saben kanca sing miwiti karo sampeyan utawa bisnis sing sampeyan bantu, sampeyan bakal entuk hadiah langganan saben wulan liwat kode coupon sawise nganyari wulan pertama nyoba utawa persetujuan bisnis. Miwiti nuduhake tautan sampeyan karo kanca!

Temokake carane

Kepiye carane nggawe dhuwit?

Apa sampeyan duwe blog, situs web sing bisa ningkatake layanan?

Miwiti saiki kanthi nutul kene lan menang nganti 60% komisi.

Temokake carane

Bisnis

Kepiye ndhaptar bisnis?

  1. Nggawe akun

2. Mlebet sistem kanthi ngetik email lan sandhi.

  • Pilih saka Menu: Bisnis - Lowongan Kerja Anyar
  • Pencet Tombol: Mulai Saiki.

3. Pilih kategori sing pengin diskon banjur pilih: "Paket Bisnis gratis".

Tuku Paket. Yen sampeyan wis nggawe entri pisanan, tombol iki bakal maca "Gunakake Paket sing Tuku".

4. Isi lapangan lan saringan gumantung jinis bid lan sawise ndeleng pratinjau dhaptar, konfirmasi lan ngenteni persetujuan supaya bisa maju menyang langkah pungkasan. Setel tanggal tawaran.

5. Sawise konfirmasi saka kita, pindhah menyang MENU : Kasedhiya *

* Yen ora ngidini sampeyan nggawe pangowahan, mangga metu lan mlebu saka tautan ing ngisor iki:
Tekan bisnis

Kasedhiya tawaran kanggo panganan, minuman - kafe lan perusahaan akomodasi ditata tombol mangan-ngombe Tanggalan Booking -> Tanggalan ing ngendi sampeyan bakal nemokake Tanggalan Kasedhiya Penawaran sing wis digawe kanggo sampeyan.

Kepiye cara nemoni kasedhiyan panganan, omben-omben?

Temokake carane

Owahi pirang-pirang tanggal kanthi klik siji.


Fitur iki bakal ngirit ewu klik mouse! Pilih sawetara tanggal lan status sing pengin ditrapake, klik, banjur pilih!

Temokake carane

Gawe tanggalan penawaran dhewe.

Gunakake warna, simbol lan teks sampeyan dhewe. Sampeyan uga bisa nggunakake warna sing dipisah.

Kepiye cara verifikasi bisnisku?

Kanggo verifikasi bisnis sampeyan, sampeyan kudu ngirim menyang [Email protected] , foto identitas pemilik bisnis sing tanggung jawab, saka email bisnis sing kadaptar.

Temokake carane
Temokake carane
Temokake carane