Pitakonan Paling Sering -

Ing allout.cheap minangka klub panganan, minuman, kopi, lan akomodasi pertama ing Yunani sing nawakake ewonan restoran, kafe, bar lan akomodasi ing saindenging Yunani kanthi 50%, liwat aplikasi toko afiliasi - akomodasi.

1. Sampeyan bisa nemokake restoran, cafe - bar, klub utawa akomodasi sing dikarepake miturut kritéria sampeyan.
2. Gawe pesenan telpon ing ngendi iki prelu supaya ora nunggu utawa ngrampungake akomodasi ing toko, nyatakake allout.cheap .
3. Sampeyan seneng ngombe - kopi utawa tetep sampeyan biasa karo kanca lan sawise anggota aktif wis dikonfirmasi liwat app utawa situs web, ing toko dening staf sing tekane, sampeyan entuk diskon 50% ing akun akhir panganan ora kalebu omben-omben utawa layanan sing cocog. Sampeyan ngevaluasi layanan kasebut kanthi lintang lan sampeyan bisa ndeleng jumlah total sing wis disimpen.

Ya sampeyan bisa. Kita saranake kanthi tliti mriksa SEMUA karo toko ing kaca amarga ana pengecualian ing toko.

Jumlah maksimal wong sing diidini kasedhiya kanggo alasan iki. Ing kasus luwih saka wong, restoran ora dibutuhake kanggo menehi diskon.

Ing eatout.cheap minangka klub panganan pertama ing Yunani sing nawakake pelanggan ewu restoran ing Yunani 50% babagan panganan sing bakal mangan EXCLUSIVELY ing tagihan akhir.

Η allout.cheap duwe kesepakatan karo afiliasi yen yen pengin nutup toko utawa ora pengin kolaborasi karo kita, dheweke bakal menehi informasi supaya bisa nyingkirake katalog. Yen ora kelakon, kita seneng supaya sampeyan ngenalake surat: [Email protected] .

Diskon ditrapake ON mung kanggo ruang restoran - kopi.

Ora! Ora ana watesan menu lan jumlahe!

PERHATIAN * Keistimewaan klub CANNOT digabungake karo promosi toko liyane.

Tujuane allout.cheap yaiku nggawe mangan, ngombe, kopi lan tetep ing njaba luwih gampang diakses.

Dadi layanan iki kalebu sawetara wong sing diarani win-win, yaiku entuk loro anggota lan toko.

Anggota saiki bisa metu luwih asring sawise krisis nyebabake mbuwang hiburan kanggo hiburan, uga kapenuhan toko ing saben dinane lan pariwara gratis ing wektu sing padha, nanging sing paling penting kita ora entuk tarif kaya akun liyane.

Umume toko kasedhiya kabeh minggu kanggo anggotane allout.cheap.

Nanging, saben toko duwe hak kanggo ngilangi Jumuah lan / utawa Setu lan / utawa dina Minggu, ing wulan wulan Desember uga preian umum. Disaranake sampeyan mriksa kaca ing toko yen pengecualian kasebut didaftar.

Ing allout.cheap Kita ngarahake tabungan nyata wiwit wiwitan lan ngerti yen sampeyan bakal tresna minangka ide - service.

We nawakake wektu nyoba kanggo nemokake karo perusahaan tanpa risiko lan terus nganggo paket sing nutupi sampeyan.

Oalah, ora ana KOMITMEN saka sampeyan lan sampeyan bisa nerusake kapan sampeyan pengin.

Sawise pungkasan wulan uji coba kanthi 1 €, kebijakan rega ditrapake kanggo paket sing dipilih kanggo lengganan yaiku:

BULANAN

Layanan 1 saka 3, mung 6,99 € / wulan.

Layanan 2 saka 3, mung 10,99 € / wulan.

Layanan 3 saka 3 (allout.cheap), mung 12,99 € / wulan.

ANSUAL

Layanan 1 saka 3, mung 59,90 € / taun.

Layanan 2 saka 3, mung 99,80 € / taun.

Layanan 3 saka 3 (allout.cheap), mung 119,90 € / taun.

Apik-apike, kita kudu nuduhake lan mesthi mbayar setengah kanggo panganan, ngombe, kopi lan akomodasi minangka salah sawijining. Minangka bagean saka pariwara kanggo sampeyan, kita wis nggawe cara sing bisa menehi pitulung kanggo sampeyan nampa paket pembaruan saben wulan utawa taunan sing cocog kanggo saben wong 4 miwiti paket saben wulan utawa taunan sawise rampung nganyari maneh kanthi nyoba wulan kanca utawa menehi hadiah ing ngendi wae sampeyan pengin.